Gazduire CDN ( Content Delivery Network ) powered by CloudFlare

Gazduire CDN

2CloudFlare a creat CDN (Content Delivery Network) de ultima generatie. Este mai usor de instalat, mai accesibil si se comporta mai bine decat orice alt CDN pe care l-ati incercat inainte.
CloudFlare CDN optimizeaza automat paginile web, astfel ele vor avea cel mai rapid timp de incarcare si cele mai mari performante.
CloudFlare CDN reduce hop urile si scade latenta. Site-ul tau castiga o prezenta globala pe un buget accesibil.
Traficul site-ului tau este rutat prin reteaua globala CloudFlare, care este alimentat de 23 de data centere din intreaga lume, dupa cum puteti observa in imagine.

Pentru activarea contului CloudFlare CDN e nevoie sa aveti un cont de gazduire web activ

Nu este necesara configurare
Nu trebuie sa-ti petreci timpul alegand ce fisiere sa fie stocate. Tehnologia CloudFlare se bazeaza pe informatia stocata in baza de trafic.


Functionează cu continut static si dinamic
CloudFlare stocheaza resursele statice incluzand JavaScript, CSS si imagini. Continutul dinamic continua sa fie incarcat direct de pe serverul web in mod automat. Puteti alege care doriti sa face parte din CDN CloudFlare si care nu

Reguli Pagini
Va ofera controlul fin CloudFlare pe fiecare pagina a site-ului. Puteti activa stocarea HTML complet sau personalizat individual.

Always Online™

Daca serverul dvs. este offline, CloudFlare va pastra o copie limitata a site-ului pentru vizitatori. CloudFlare construieste versiunea Always Online™ a site-ului dvs., astfel incat cele mai populare pagini sa fie vizibile.

Protectie impotriva fluctuatilor de trafic

Daca apare un val de trafic CDN CloudFlare va absorbi acest efect pentru a mentine serverul dvs online. In medie, veti vedea cu 65% mai putine cereri ale serverului dvs salvand 60% din banda de trafic.


CloudFlare CDN este acum integrat in cPanel la toate conturile de gazduire web.


Toate pachetele de gazduire web includ cele mai populare scripturi si aplicatii :

cPanel

cPanel este cel mai popular panou de administrare care va permite sa va administrati domeniul prin intermediul unei interfete web grafice. Interfata este facuta pentru a simplifica administrarea gazduire domeniului dvs.

CloudFlare

CloudFlare performanta si securitate pentru site ul dvs. Gratuit protectie DDoS implementata prin CloudFlare. CloudFlare este potrivit pentru toate site-urile, inclusiv site-urile dinamice. Acum intregrat in cPanel

Attracta Seo

Attracta creste traficul si vizibilitatea site ului tau. Attracta ofera servicii de optimizare pentru motoarele de cautare. Cheia pentru un site web de succes este de a fi gasit usor in motoarele de cautare.Acum intregrat in cPanel

Softaculous

Softaculous 300+ scripturi oferite in mod gratuit - Cu un clic de mouse, puteti instala un script instantaneu, fara cunostinte de programare. Acum intregrat in cPanel puteti instala cu un singur click : Wordpress, Joomla, Drupal, osCommerce, Zen Cart, Magento etc.

Trendy Site Builder LITE

Trendy Site Builder LITE este un constructor de site-ul web avansat, care este atat de usor de folosit incat oricine poate face site-ul cu un grad profesional. SiteBuilder nostru va crea inteligent pagini si imagini care să se potrivească cu stilul dvs. si totul in jur de 5 minute!

RVskin

RVskin este un utilitar avansat de management multi-limbaj si multi-skin pentru servere Cpanel. RVskin ofera posibilitatea personalizarii (14 teme) aspectului contului dvs. cat si alegerea limbii. RVskin este disponibil in 23 limbi si este facut pentru a simplifica administrarea.

 

* In functie de planul de gazduire web ales, domeniile (.COM, .NET, .ORG, .BIZ, .US, .INFO, .IN ) se ofera in mod gratuit pentru plata pe minim 6 luni in avans.

Plata prin Card, PayPal, SMS

SUS

Urmareste-ne pe Facebook si Twitter Pentru a Beneficia De 30% Reducere - Click Pentru Detalii
2007-2017 © ForceSP | Force Service Provider SRL-D | CUI 34920985 | J10/665/2015 | ANPC |