Termeni si conditii de utilizare

 

ForceSP.ro - denumeste in continuare pe: S.C. Force Service Provider SRL-D, J10/665/2015, 34920985, Ramnicu Sarat, Str. Lt. Sava Rosescu Nr. 73, Cont: RO81RNCB0280147010080001, BCR - Banca Comerciala Romana - Suc. Dorobanti, FURNIZORUL serviciilor de gazduire web, gazduire irc, gazduire radio precum si orice alte servicii care pot fi contractate prin www.forcesp.ro

 

Inainte de a apela la serviciile ForceSP trebuie sa fiti de acord cu termenii de utilizare ai ForceSP. Acesti termeni asigura calitatea serivciilor pentru clientii nostri si ajuta la mentinerea unei relatii de prietenie intre clienti si ForceSP.

Sunteti de acord ca furnizarea serviciilor sau produselor va incepe imediat dupa indeplinirea tuturor formalitatilor de inregistrare cerute. Informatiile furnizate trebuie sa fie corecte si optand pentru inregistrare, va obligati sa ne furnizati corect numele, adresa sau alte informatii utile. Corectarea acestora se face din contul de client accesand linkul http://www.forcesp.ro/client/clientarea.php

Prin accesarea contului si utilizarea parolei personale sunteti responsabil pentru toate actiunile care decurg din folosirea acestora. S.C. Force Service Provider SRL-D nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

S.C. Force Service Provider SRL-D este de acord sa furnizeze servicii clientilor. Toti clientii si utilizatorii serviciilor S.C. Force Service Provider SRL-D fac subiectul acestor termeni si conditii astfel incat utilizarea serviciilor furnizate de S.C. Force Service Provider SRL-D presupune acceptarea si conformarea la Termenii si Conditiile de Utilizare.

Cand folositi unul sau mai multe servicii ForceSP, declarati pe proprie raspundere ca ati inteles pe deplin si ca sunteti de acord sa respectati Termenii si Conditiile de utilizare ale serviciilor ForceSP.

S.C. Force Service Provider SRL-D prin intermediul acestor termeni si conditii interzice folosirea serviciilor in activitati ilegale. Clientii vor fi de acord ca S.C. Force Service Provider SRL-D sa furnizeze informatii despre ei , inclusiv IP-urile alocate, informatii despre contul clientului etc., autoritatilor care investigheaza incalcarea securitatii sistemelor sau retelelor altor site-uri, inclusiv cu autoritatile care investigheaza fapte penale. Utilizatorii care incalca securitatea sistemelor sau retelelor pot fi trasi la raspundere prin procese civile sau penale. In acest sens ne rezervam dreptul de a inchide definitv contul clientului fara o notificare prealabila.

Clientul recunoaste faptul ca serviciile furnizate de S.C. Force Service Provider SRL-D, precum si preturile aferente i-au fost communicate. Deasemenea clientul este constient ca S.C. Force Service Provider SRL-D poate schimba specificatiile si preturile serviciilor furnizate.


SUS

Urmareste-ne pe Facebook si Twitter Pentru a Beneficia De 30% Reducere - Click Pentru Detalii
2007-2017 © ForceSP | Force Service Provider SRL-D | CUI 34920985 | J10/665/2015 | ANPC | Preturile afisate pe site sunt finale.