Politica de Confidentialitate ForceSP

S.C. Force Service Provider SRL-D este autorul acestui site web si beneficiaza de toate drepturile legale recunoscute autorilor.

Utilizatorul foloseste site-ul pe riscul propriu, S.C. Force Service Provider SRL-D fiind liber de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea acestui site sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe acest site. S.C. Force Service Provider SRL-D nu acorda nici un fel de garantie pentru continutul si utilizarea acestui site, materialele prezentate pe el fiind cu titlu pur informati. Informatiile despre produse, caracteristicile si preturile lor corespund realitatii de la momentul inscrierii lor pe site sau al actualizarii diverselor pagini ale site-ului. Aceste informatii sunt oferite doar cu titlu informativ si nu sunt si nu trebuie sa fie considerate ca o oferta contractuala a produselor si serviciilor oferite de S.C. Force Service Provider SRL-D. S.C. Force Service Provider SRL-D nu este raspunzatoare de erorile sau omisiunile care pot interveni in redactarea materialelor de pe site. S.C. Force Service Provider SRL-D colecteaza informatii pe acest website, in conformitate cu legislatia romana in acest sens. Site-ul plaseaza un “cookie” pe calculatorul vizitatorului, adica un mic fisier utilizat strict pentru autentificarea automata a utilizatorului la vizitele ulterioare.

Informatii Personale

In momentul comandarii unui pachet de gazduire web, radio, irc sau a unui domeniu, veti fi rugat sa ne furnizati urmatoarele informatii: nume, prenume, domiciliu, numere de telefon, adresa de e-mail, datele legale ale firmei (daca este cazul). Automat, se va inregistra si adresa IP a calculatorului de pe care efectuati comanda. Daca ne contactati pentru suport, veti fi intrebat despre detalii tehnice, parole de autentificare si/sau modalitati de acces pe contul/serverul dumneavoastra.

Utilizarea Informatiilor Personale

Vom folosi informatiile personale in urmatoarele scopuri: Pentru plati si support. Pentru a va anunta despre ofertele si promotiile noastre, cat si pentru a va comunica informatii despre starea retelei si eventuale intreruperi in furnizarea serviciilor. Pentru a imbunatati activitatea departamentului de marketing si a avea o imagine clara despre folosirea serviciilor noastre.

Nu vom furniza informatii personale decat in urmatoarele situatii:

La cererea autoritatilor competente in cazul unei anchete legale. In caz de abuz sau in cazul disputelor financiare. Procesatorilor de carduri de credit/debit cu care avem implementata o politica de confidentialitate. NU TRANSFERAM SAU DIVULGAM INFORMATII PERSONALE IN SCOPURI DE MARKETING DIRECT SAU VIA EMAIL UNEI TERTE PARTI.

Securitatea Datelor

Nu stocam datele cardurilor de credit/debit cum ar fi numarul, data expirarii sau CVV pe serverele noastre. Aceste date sunt stocate pe servere protejate de catre procesatorul nostru de carduri.